Reklama/advertisment:
Veľmi sýtе a chutné predjedlo na sviatočný stôl!
SUROVINY
- 3 ks kuracie vajcia
- 100 g morkového filé
- 1/4 cibule
- 1 zelená cibuľka, petržlen
- 1 polievková lyžica majonézy
- hrst orechová zmes
- soľ podľa chuti
- korenie podľa chuti
- štipka provensálskych bylin
POSTUP PRÍPRAVY
Krok 1
Varíme vajcia natvrdo a necháme vychladnúť. Rozrežeme na polovicu a vyberieme žĺtky, ktoré použijeme do náplne. Mäso z morky nakrájame na malé kúsky a orestujeme s cibuľou a provensálskymi bylinkami. Orechy (arašidy, kešu, lieskové orechy atď.) nasekáme na malé kúsky.
Krok 2
Reklama/advertisment:
V mise zmiešame orestované mäso z morky, orechy, žĺtky uvarených vajec, jemne nakrájanú zelenú cibuľku a majonézu. Podľa chuti pridáme soľ a korenie.
Krok 3
Plníme vajcia náplňou a podľa chuti ozdobíme.
predcházajúci